Skip to content

Vier de liefde!

trouwen bij kothman

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Droom je van de perfecte bruiloft op een fantastische feestlocatie in Oldenzaal? Maak je dromen waar bij Kothman! 

Ceremonie, receptie, diner en huwelijksfeest

Stel je voor: een romantische ceremonie in een intieme setting, gevolgd door een gezellige receptie, uitgebreid diner en een spetterend feest. Onze sfeervolle zalen bieden de perfecte achtergrond voor ieder onderdeel van jullie huwelijksdag. We hebben zelfs een buitentuin en discokelder om een unieke beleving te creëren! 

De mooiste dag van je leven

Jullie wensen zijn leidend voor de mooiste dag van je leven. Wij nemen graag de tijd om alle details met je door te nemen. Van de bloemendecoratie en de adembenemende taart tot het heerlijke diner en de feestelijke hapjes. Onze gastvrouw staat klaar om jullie rond te leiden en alle mogelijkheden te bespreken. Samen geven we vorm aan jullie droombruiloft, waarbij elk detail klopt en waar de liefde wordt gevierd op een manier die echt bij jullie past.

Muziek en meer

En laten we het hebben over entertainment! Of je nu kiest voor een goede DJ die met heerlijke beats de dansvloer binnen no time vol krijgt of een spetterende band die met live muziek alle emoties raakt; wij regelen het voor je. Maak je ook geen zorgen over licht en geluid, want dat is helemaal aan ons besteed. Het enige dat jullie hoeven te doen is genieten van deze onvergetelijke dag en de liefde vieren met al jullie vrienden en familie!

Praktische zaken

Met 80 gratis parkeerplaatsen tegenover onze feestlocatie, maken we het eenvoudig voor jullie gasten om te arriveren en te genieten van een fantastische bruiloft. Bovendien zijn er verschillende prachtige hotels en B&B’s in de nabije omgeving, zodat zij comfortabel kunnen overnachten na een onvergetelijke feest. Uiteraard regelen wij ook met alle plezier een taxi naar huis!