Skip to content

JA, IK WIL

TROUWEN BIJ KOTHMAN

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Droom je van de perfecte bruiloft op een fantastische feestlocatie? Maak je dromen waar bij Kothman in Oldenzaal.

Ceremonie, receptie, diner en huwelijksfeest

Stel je voor: een romantische ceremonie in een intieme setting, gevolgd door een gezellige receptie, uitgebreid diner en een spetterend feest.

Onze sfeervolle zalen bieden de perfecte achtergrond voor ieder onderdeel van jullie huwelijksdag. We hebben zelfs een buitentuin en discokelder om een unieke beleving te creëren!

De mooiste dag van je leven

Jullie wensen zijn leidend voor de mooiste dag van je leven. Wij nemen graag de tijd om alle details met je door te nemen. Van de bloemendecoratie en prachtige bruidstaart tot het heerlijke diner en de feestelijke hapjes. Onze gastvrouw staat klaar om jullie rond te leiden en alle mogelijkheden te bespreken. Samen geven we vorm aan jullie droombruiloft, waarbij elk detail klopt en waar de liefde wordt gevierd op een manier die echt bij jullie past.

Muziek en meer
Of je nu kiest voor een goede DJ die met heerlijke beats de dansvloer binnen no time vol krijgt of een spetterende band die met live muziek jullie favoriete nummers laat horen; wij regelen het! Maak je ook geen zorgen over licht en geluid, want dat is helemaal aan ons besteed. Het enige dat jullie hoeven te doen is genieten van deze onvergetelijke dag en de liefde vieren met al je vrienden. 

Praktische zaken
Met 80 gratis parkeerplaatsen tegenover onze feestlocatie, zijn we goed bereikbaar voor jullie gasten. Jassen kunnen worden opgehangen in de bewaakte garderobe. In de nabije omgeving vind je diverse hotels, zodat zij heerlijk kunnen overnachten na een onvergetelijk feest. Uiteraard regelen wij ook met alle plezier een taxi naar huis.

Jouw bruiloft bespreken?