Skip to content

volop mogelijkheden!

onze zalen

Drie zalen, een danskelder, voorcafé en gezellige tuin; Kothman is de perfecte feestlocatie in Oldenzaal! Sfeervol ingericht, met meerdere bars, een podium en een DJ-booth. Maar ook met alle apparatuur voor een zakelijke bijeenkomst, bedrijfsuitje of condoleance. Zaal huren? Wij bieden volop mogelijkheden voor groepen van 50 tot 1.000 personen. Nieuwsgierig? Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding. Dan kun je onze zalen met eigen ogen bekijken! 

grote zaal

Creëer onvergetelijke momenten in de zaal die sfeer, energie en levenslust ademt. Waar live muziek of een coole DJ je naar de dansvloer leidt en ieder drankje de feestvierders dichter bij elkaar brengt. Hier beleef je een topavond, hier maak je herinneringen voor het leven!

kleine zaal

De sfeer van warmte en verbondenheid proef je direct bij binnenkomst in deze zaal. De intieme ruimte leent zich perfect voor samenkomst van kleine groepen. Ideaal voor een zakelijk evenement, afscheidsdienst of verjaardagsfeest. Praattafels of zithoekjes? Hapjes op tafel? Wij regelen het voor je!

voorcafé

Ons voorcafé is zo´n plek waar je je direct thuis voelt. Lekker hangen aan de bruine bar die door de jaren heen bewaard is gebleven. Of een presentatie volgen onder het genot van een heerlijke kop koffie. Hier hoor je het laatste nieuws, hier vier je het leven en hier ontstaan hechte vriendschappen voor altijd! 

kelder

Op slechts twee trappen afstand van de entree, waan je je in een magische wereld. Hier voel je de beats van onweerstaanbare muziek. Hier vergeet je de tijd. Deze iconische en volledig gerestylede danskelder is dé plek om te feesten. Plug je favoriete playlist in de DJ-booth en dansen maar!

tuin

Feestje overdag? Vier het in onze sfeervolle tuin! Heerlijk buiten zitten met een hapje en drankje erbij. Wie wil dat nu niet? Wij regelen zelfs een foodtruck als je dat leuk vindt. Een uitgebreid buffet, luncharrangement of koffietafel kan uiteraard ook. Perfect te combineren met onze naastgelegen eetzaal!

Rondleiding aanvragen?