Skip to content

volledig naar wens

jouw feest

Hoe ziet jouw ideale feest eruit? Dansen tot in de late uurtjes of gezellig borrelen met vrienden of collega’s? Alles kan bij Kothman! Van een verjaardag tot een bruiloft. Van een receptie tot een personeelsfeest. We regelen zelfs een DJ of foodtruck in onze tuin als jij dat wilt. Eén ding is zeker: het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Bruiloft

De dag van jouw leven vier je bij Kothman. Wij zorgen dat jullie receptie, diner en feestavond tot in de puntjes worden verzorgd.

Verjaardag

Onbezorgd je verjaardag vieren? Dat kan! Wij regelen de hapjes, drankjes, muziek en aankleding en nemen je alles uit handen.

Jubileum

Een jubileum op je werk? Dat moet gevierd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor het huren van één of meerdere zalen.

presentatie

Op zoek naar de perfecte locatie voor een lezing, presentatie, workshop of seminar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle apparatuur is er!

condoleance

Afscheid nemen van een dierbare kan bij ons in een intieme setting of een grote zaal. Muziek, zitplekken en koffietafel zijn vanzelfsprekend.

themafeest

Wij organiseren zelf themafeesten voor jong & oud. Check onze evenementen en zorg dat je erbij bent samen met je vrienden!

kothman-zalenverhuur-feestjes-evenementen

personeels
feest

Vier jouw personeelsfeest bij Kothman! Combineer onze zalen voor groepen van 100 tot 1.000 personen en vertel ons je wensen...

kothman-zalenverhuur-feesten-bruiloften-grote_zaal

ONZE zalen

Combineer meerdere zalen of huur onze grote of kleine zaal apart af. Kothman biedt ruimte voor groepen van 50 tot 1.000 personen.