Skip to content

alles onder één dak!

over Kothman

Uitgaan bij Kothman is een begrip in Oldenzaal. Na meer dan vier jaar leegstand kan er weer gefeest worden in het pand dat door de jaren heen bestierd werd door drie generaties Kothman. Herman Kemna en horecaondernemers Bas de Leeuw en Frans Bult hebben het stokje overgenomen. Na een volledige verbouwing en restyling, opende dit zalencentrum op 1 november 2023 opnieuw haar deuren. De ideale plek voor een onvergetelijke feestavond!

alles voor een mooi feest!

Met meer dan 30 jaar horecaervaring, barsten wij van de ideeën om jouw feest uniek en onvergetelijk te maken. Een grote bruiloft, intiem verjaardagsfeest of een zakelijke presentatie? Alles is mogelijk. We bespreken jouw wensen tot in detail, zodat jij optimaal kan genieten. Zaalhuur is mogelijk voor groepen van 50 tot 1.000 personen. Kies uit één of meerdere van onze sfeervolle zalen en beleef de dag van je leven. Jouw feest is onze zorg!    

✔ Gratis parkeren
✔ 80 openbare parkeerplekken
✔ Bewaakte garderobe
✔ Rolstoeltoegankelijk
✔ Discokelder
✔ Voorcafé
✔ Sfeervolle tuin
✔ 3 x Feestzaal
✔ 3 x Toiletgroep
✔ 5 x Bar
✔ Volledig uitgeruste keuken

terug in de tijd

Op 1 april 2018 sloten voor lange tijd de deuren van café-, en zalencentrum Kothman. Daarmee kwam een einde aan een tijdperk van drie generaties Kothman. René en Pauline zagen zich hiertoe genoodzaakt omdat een vierde generatie Kothman er niet in zat. René: “Eigenlijk vonden we het na zoveel jaren ook wel tijd worden om van onze oude dag en kleinkinderen te gaan genieten. Meer dan 40 jaar hebben wij onze ziel en zaligheid in de zaak gestopt.”