Skip to content

VIER HET LEVEN

ELKE MAAND EEN THEMAFEEST

Zin in een feestje? Bij Kothman in Oldenzaal organiseren we themafeesten die je niet snel zult vergeten! Van een bruisend Oktoberfest tot een oergezellige Après-ski party, van een sfeervolle Kerstavond tot een nostalgische 90´s Party. Hier vier je het leven, hier beleef je een fantastische avond. Koop nu je toegangskaarten voor jouw favoriete evenement!

helemaal uit je dak

Bij een themafeest hoort natuurlijk: verkleden! Trek die foute ski-outfit aan voor de Après-ski party, hul je in lederhosen of een dirndl voor het Oktoberfest of ga helemaal los met glitter en neon tijdens de 90´s Party. De voorpret begint al bij het uitzoeken van de perfecte outfit en op de avond zelf ga je helemaal uit je dak.

Dans alsof niemand kijkt, lach totdat je er bij neervalt en maak herinneringen voor het leven. Bij Kothman zorgen we ervoor dat iedere gast met volle teugen kan genieten. 

Wat een sfeer!
In onze zalen draait alles om beleving. Sfeervolle decoratie en de juiste afstemming van licht en geluid is helemaal aan ons besteed. Denk ook aan gezellige biertafels tijdens het Oktoberfest en prachtige kerstdecoratie voor een magische Kerstavond. Van feestelijke aankleding tot vrolijke bediening; wij zorgen ervoor dat elk detail klopt. Laat je meeslepen door heerlijke beats en geniet van een geweldige avond met je beste vrienden, collega’s of familie!

Nostalgie ten top
Even teruggaan in de tijd, heerlijk toch! Zing mee met de hits van ABBA, de Beatles of Robbie Williams. Of laat je ouderwetse dansmoves zien op de muziek van Two Brothers on The 4th Floor of 2 Unlimited tijdens onze 90´s Party. Waan je in het tijdperk van foute mode, hippe kuiven en glinsterende discoballen. Trek je flared jeans aan en dans op de muziek waar je mee bent opgegroeid. Onze ´Back in Time´ evenementen zijn nostalgie ten top. Herbeleef jouw mooiste herinneringen bij Kothman in Oldenzaal.

Vier het samen
Een onvergetelijke avond uit met vrienden, familie of collega’s? Kom naar een themafeest bij Kothman. Verzamel de leukste mensen om je heen, dan is succes gegarandeerd! 

Op zoek naar een origineel groepsuitje? Bekijk de evenementenkalender en zet ons themafeest op jouw agenda. 

Buurtfeest, vrijgezellendag of personeelsfeest organiseren? Dan ben je ook van harte welkom!

Eventkalender bekijken?