Skip to content

VIER EEN MIJLPAAL

JUBILEUM BIJ KOTHMAN

Een jubileum is een speciale mijlpaal die gevierd moet worden! Of je nu een werknemer wilt eren voor 25 jaar dienst of het 100-jarig bestaan van je bedrijf viert; bij Kothman in Oldenzaal zorgen we voor de perfecte sfeer om terug te blikken op mooie momenten en bijzondere prestaties. Onze sfeervolle zalen zijn ideaal voor een receptie, feestelijke herdenking of groots jubileumfeest. Wil je een kleinschalige bijeenkomst of een spetterend feest? Ons horecateam staat klaar om dit jubileum helemaal naar wens te organiseren!

SFEERVOLLE ZALEN

Onze zalen bieden een sfeervolle omgeving waar je herinneringen kunt ophalen met collega’s, vrienden en familie. Een speech geven of een digitale fotoslider tonen? Het is allemaal mogelijk. Wij hebben de benodigde apparatuur in huis om een jubileum tot in de puntjes te verzorgen. Met een podium, microfoon, beamer, projectiescherm, professionele geluidsinstallatie én goede WIFI zorgen we ervoor dat een verhaal duidelijk wordt overgebracht. Zo kunnen alle gasten meegenieten van dit bijzondere moment.

Goed geregeld
Een goed geregeld jubileum begint bij een doordacht plan. Bij Kothman weten we dat er veel komt kijken bij het organiseren van zo’n evenement. Vragen die we vooraf met je doornemen, zijn: Hoeveel mensen komen er? Welke zaal spreekt je het meest aan? Wat verwacht je van het personeel? Welke hapjes wil je bij dit jubileum? We richten de ruimte in naar jouw wensen, zodat dit helemaal past bij het bedrijf of degene die dit jubileum viert. Samen creëren we een jubileum dat niet alleen jouw verwachtingen overtreft, maar ook een blijvende herinnering achterlaat.

Fijn ontvangst
Bij ontvangst zorgen wij voor koffie, thee en cake, zodat jouw gasten zich welkom voelen. Er staat iemand bij de gaderobe om de jassen aan te nemen en ook de parkeerplaats staat duidelijk aangegeven.

Wij helpen je bij het installeren van jouw digitale presentatie en staan ieder moment voor je klaar bij vragen of verzoeken. Dit is voor ons vanzelfsprekend. 

offerte aanvragen?